Ana içeriğe atla

27 EKİM 2015 BOĞA DOLUNAYININ 1 KASIM SEÇİMLERE VE BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ



27 EKİM 2015 SALI 14:04 BOĞA BURCUNDA DOLUNAY

Boğa burcu burçlar içerisinde en inatçı en katı burçtur. Maddeyi, parayı temsil eder. Vücutta da boğaz, boyun ve baş kısmıyla ilgilenir. Ve venüsle yönetildiği için güzellik, aşk, ilişkiler konusunda da başı çeker. Demek ki bu konularla ilgili gelişmeler de olacak hayatımızda. Fakat dolunayı anlamak için sadece bunlar yetmez o dolunay gerçekleştiğinde ( İstanbul’a göre 14.04 suları ) diğer yıldızların da dolunay üzerindeki etkilerini incelemek gerekir. Ve baştan belirtmeliyim ki herkesin haritası ayrı bir birey olduğumuzdan farklı etkilenir. Bu yüzden ülke ve dünya genelinde söyleyeceğim olumsuz şeyler sizi kesinlikle etkileyecek anlamına gelmiyor, önce bu konuda anlaşalım. Eğer anlaştıysak bu dolunayın birazcık dikkate değer etkilerinden bahsetmeye başlayabilirim.

İlk olarak bu dolunay için çok harikulade bir dolunay diyemem zira bünyesinde bazı zorlukları barındırıyor. Bunlar içinde terör, ölümler, üzücü haberler, mültecilerle ilgili konular söz konusu olabilir. Özellikle de genç kişilerin  hayatını tehlikeye atabilecek bir dolunay olabilir bu. Baskı, darbe, şiddet, kavga, yıkım, engel, ateş, deniz gibi konuları içeriyor. Ateş derken belki yangınlara, deniz derken de denizden gelebilecek olumsuzluklara, denizde yaşanabilecek üzüntülü durumlara veya sel baskınlarına işaret olabilir. Bu arada dünyayı etkileyecek bulaşıcı bir hastalığın da işareti olabilir bu, sağlığa dikkat. Ülke olarak belki biraz daha üzüntülü, gözyaşılı günler geçirebiliriz ama dilerim ki hiç öyle olmaz. Suikast veya intihar girişimleri olabileceği gibi, önemli kişilerin zarar görmesi, dış politikada yanlış tutumlar, terör örgütlerinin daha faal oluşu söz konusu olabilir. Finansal konular, borsa, bankalar, ülke ekonomisi, sivil toplum kuruluşları, dernekler daha çok gündeme gelecektir. Trafikte, toplu taşımalarda, ulaşım araçlarında daha dikkatli olmak gerekiyor ve özellikle 1 kasıma kadar çok kalabalık ortamlarda bulunmamaya özen gösterin derim. Çok gerekmedikçe deniz yolculuğu yapmamanızı tavsiye ederim. 

Şimdi hep kötü şeyler olacakmış gibi konuştum ama içiniz huzursuz olmasın lütfen bunlar dolunayın en genel etkileri, bireysel olarak baktığımızda olumlu taraflarından da faydalanabilirsiniz. 

DOLUNAYIN 1 KASIM 2015 SEÇİMİNE ETKİSİ

Dolunay bu kadar şeyi etkiliyor da seçimi teğet mi geçiyor? Elbette hayır. Dolunayın inatçı, kadersel, zorlayıcı etkilerini seçim gününde de hissedeceğiz ancak seçim gününde gökyüzünde başka etkenler de söz konusu. Mesela Güneş 1 kasımda akrepte olacak ki bu hem çok güçlü bir görünümdür hem de Türkiye’nin güneşinin de esas akrepte olması dolayısıyla önemli diyebiliriz. Boğa dolunayı ve akrep güneşinde bir seçim…

Akrep ve boğa her ikisi de maddiyatla ilişkilendirilir ve karar, hırs, güç demektir. Anlaşılan o ki seçim günü hırs, inatçılık, ikna etme çabası fazlasıyla tavan yapacak ancak bu hırsın kötüye kullanılmaması, insanların kışkırtılmaması gerekiyor. Zira kışkırtılmaya, hemen parlamaya çok açık bir gökyüzü. Ay yengeçte iken plütonla sert bir görünüm yapıyor bu da agresifliğe, çelişkilere sebep olabilir. Haksız olmasına rağmen bir tarafın bunu asla kabullenmemesine, hırçınlığa, saldırganlığa, zorbalığa sebep olabilir. Bu yüzden seçim günü ki aşk, sanat, çocuklar evine düşen haritamız dolayısıyla sanatçıların, kadınların, gençlerin daha ılımlı olması, sağduyu ortamı yaratması gerekiyor aksi halde içinden çıkılamaz bir hal alabilir. Bu anlamda da hem derneklere, sivil kuruluşlara hem de ünlü isimlere önemli görevler düşüyor. Ayla uranüsün 90lık etkileşimi de huzursuzluğa, tedirginliğe sebep olabilir. Bence ülke olarak tamamen hoşnutsuz olacağımız bir gün. Kendimizi baskı altında, kısıtlanmış hissedebiliriz bence bu yüzden de ülkemiz adına bu seçim henüz huzura, ferahlığa sebep olmayacak diye düşünüyorum. 

Venüs jüpiterle olumlu etkileşimde bu tarihte. Hep diyoruz ya jüpiter şans, bereket gezegeni diye evet birilerine oy anlamında bereketli gelecek ama kime derseniz muhtemelen cumhuriyetçilik,  milliyetçilik gibi ülke toprakları, bütünlüğü gibi konulara fazlasıyla önem veren, bunları ilke edinmiş CHP veya MHP gibi partilerin oylarında artış olabilir. 1 kasımda öyle kolay kolay hayırı cevap olarak kabul etmeyecek kimse.  Önemli iş adamları, üst düzey yöneticiler içinse yarar sağlayabilecekleri bir seçim. Geçerli düzenin değiştirilmesine de işarettir ancak insanlar arasında değişikliğe başkaldırıya da sebep olabilir. Yine bu seçim ayla uranüs arasındaki sert açı sebebiyle kimileri her ne kadar inkar etse de ülke genelinde fazlasıyla özgürlük ihtiyacına sebep olacak. Ani kazalara, ani olaylara dikkat etmek lazım çünkü bazı stratejiler geliştirilebilir. Kimilerinin kafası zehir gibi olacak o gün strateji geliştirme konusunda. Açıkçası bu seçimde birey olarak hepimize fazlaca görev düşüyor en başta da öfkelenmemeli, gaza gelmemeli, hemen eleştirip ortalığı ateşe vermemeliyiz. Daha sağduyulu ve ılımlı olmalı, sıkılıp veya ters bir söz duyduk diye sandıkları terk etmemeliyiz. En çok da sözlü girişimler etkileyebilir bu seçimi, pes etmemek lazım. Ve tabi boğa burcunda bir dolunay olması ülkeyi maddi anlamda bir süre rahatlatacak olsa da ekonominin bu seçimle düzeleceğini sanmak bir hata olur, belki bir süreliğine evet ama tam anlamıyla ülke ekonomisi bu seçimle düzelmeyecek. Özellikle dış siyaset sebebiyle olumsuz etkilenen ülke ekonomisi ancak 2016 ikinci yarıdan itibaren düzelmeye başlar, bu da bilginize. Dilerim barış, sevgi, adalet, vicdan, azim, merhamet, başarı ve millet kazanır. Hayırlı bir seçim olması temennimle… 



Şimdi burçlara göre dolunayın bu önümüzdeki hafta boyuncaki etkilerine bakalım. 


26 EKİM- 2 KASIM ARASI BURÇ YORUMLARI


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ 
İkili ilişkilerden yana test edilebilirsiniz, ani çıkışlardan, anlık öfkelerden uzak durun. Özellikle iş/ kariyer ve finansal anlamda olumlu etkileneceksiniz. İş arayışı olanlar iş bulabilir veya maddi anlamda bir yükselişe geçebilir. Önemli kişilerden destek alınabileceği gibi kriz ortamlarını yönetme durumunda da kalabilirsiniz. Özellikle müşteri odaklı çalışan kişiler için iyi bir müşteri bulma ya da müşteri memnuniyetini arttırma vb. gibi durumlar olabilir. Tavsiyem bu süreçte duygusal olarak hassas olacağınız için sakinliği elden bırakmamaya gayret etmeniz gerektiği. 
#oyver


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
Sizin için bu dolunay yaratıcılığınızı ortaya koyma imkanı yaratıyor. Maddi ve aşk konuları daha çok gündemde olabilir. Aşk, ilişki konularında güvendiğiniz kimselerin desteğini görebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuki konularla ilgili gelişmeler olabilir, yurtdışı konuları çokça konuşulabilir. Yeni bir başlangıç yapmak için gerekli desteği alabilirsiniz. Yalnız sağlığa ve söylediklerinize dikkat edin, yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Bu hafta hiç emir almak istemeyeceksiniz. Konfor ve eğlenme ihtiyacınız, yeme içme alışveriş yapma isteğiniz de artabilir. 
#oyver


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Davet, organizasyon konularında artış var. Evle ilgili konularla ilgilenilebilir emlak veya dekorasyon gibi ya da aile ilişkileri söz konusu olabilir. Ani çıkışlarda bulunmamaya özen gösterin hem ailevi ilişkilerde hem de özel hayatınızla ilgili. İlişkilerdeki boşluklar daha çok gözünüze batabilir, daha çok kuşku duyabilirsiniz ama tavsiyem yapmayın. Aile büyükleri için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. İş konusunda önemli ve yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eğer yaratıcılık, üretkenlik gerektiren işiniz varsa olumlu bir süre. Gizli işlerden, dedikodudan uzak durun.
#oyver


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ
Mevcut olan sorumluluklarınız, düzeninizle ilgili ani gelişmeler olabilir. Arkadaşlarla iletişimde ve sosyallikte artış, organizasyonlar söz konusu olabilir. Evdeki cihazlara, teknolojik aletlere dikkat  arızalanabilir. Ani bir şekilde tatil ya da yeni bir eğitim kararı alabilirsiniz. Hedeflerinize yoğunlaşırsanız karşılığını alabileceğiniz bir hafta. Seyahat, eğitim, tanıtım, pazarlama, reklam, ticaret, ulaşım sektörlerinde finansal kazanç sağlanabilir. Bireysel takılmamalı birilerinden yardım almaya, birilerine yardımcı olmaya çalışmalısınız. 
#oyver


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN
Maddi anlamda önemli kazançlara, güzel haberlere işaret. Taşınma, ev, emlak konuları söz konusu olabilir, bu konularda güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Aile içi iletişimde, duygusallıkta artış söz konusu. Evde bazı tadilatlar gerekebilir veya suyla ilgili konularda sorunlar meydana gelebilir. Boya badana için uygun bir hafta.  Trafikte dikkatli olun. İletişim araçlarında veya arabalarda arıza olabilir. Çok cesur olmamaya özen gösterin bu hafta. Sakin ve endişeden uzak bir tutum izleyin. Miras, nafaka, vergi, kredi, burs, borç gibi konularda şans sizden yana. 
#oyver


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
İlişkilerde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızdaki kişiyle uyum ve denge sağlanabilir. Maddi ve manevi anlamda kazanımlar söz konusu. Sosyal medya alanında bazı gelişmeler, önemli kişilerle imzalar, sözleşmeler gündeme gelebilir ama bu konularda hızlı davranmamak lazım. Maddi konularda, kariyer/eğitimde, işte ani gelişmeler seyahatler olabilir. Yeme içme alışveriş abartılabilir. Hukuki konularda bir sonlanma olabilir. Konser, sinema, sergi size iyi gelecektir. Yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir. İlişkilerde daha uysal, anlayışlı olabilirsiniz.
#oyver


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ
Sevgi, merhamet  ve tutku ihtiyacınız artıyor. Platonik aşklar gündeme gelebilir veya birinden hoşlanabilirsiniz ama bunun nedenini bile anlamayabilirsiniz. Rüyalarınız, sezgileriniz artıyor. Ancak iletişimde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var, kırıcı olabilir veya güven veremeyebilirsiniz. Hukuki konular netleşebilir, sürpriz haberler alabilirsiniz. Ani karar vermemek önemli tabiki. Kazançlar, vergi, sigorta, kredi, borç, burs, nafaka konularında önemli gelişmeler var. Ev, gayrimenkul konularında şanslısınız. Karşınıza birilerinin desteğiyle maddi fırsatlar çıkabilir. 
#oyver


AKREP VE YÜKSELEN AKREP
İş konusunda ani değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkiler konusunda daha gerçekçi olmalısınız. Karşınızdakini çok fazla kontrol etmek ilişkinizi zorlayabilir. Tutku, romantizm, duygusallık artıyor. Fazla harcama eğiliminiz olabilir bu hafta. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana. İş ilişkilerinde iletişime dikkat etmek lazım. Aşk konusunda bazı karşılaşmalar olabilir. Daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Risk almak size başarı getirebilir. Maddi, hukuki konularda şanslısınız. Adil olun, sağlığa dikkat edin. Evlilik, taşınma, ortaklık konularına yoğunlaşılabilir.
#oyver


YAY VE YÜKSELEN YAY
Sezgileriniz artıyor, rüyalar sizi etkileyebilir fazlasıyla. Seyahat, eğlence, sosyallik, yeme içme alışveriş lükse düşkünlük artıyor. Ev ve aileyle ilgilenmek sizi mutlu edebilir. Eleştirilere açık olmanız lazım. Ani tanışmalar olabileceği gibi arkadaşlıklar arasında ani bitişler, yanlış anlaşılmalar da olabilir. Kalabalıktan uzak durmak, yalnız çalışmak, bireysel takılmak daha iyi gelebilir. Sağlığa dikkat edin, çok ısrarcı olmayın, korkularınızın üstüne gidin. İş konuları da olumlu gözüküyor.
#oyver


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
Bu hafta fazla açık sözlü olmamaya dikkat edin, kırıcı olabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte seyahat, tatil, eğitim planları yapılabilir. Aşk ve çocuklar konusunda biraz daha gerçekçi olmalısınız. Özellikle yalnızsanız yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Arkadaşlar arası yardımlaşmak size fayda getirebilir. İş ev okul vs arasında koşturmaca yaşanabilir, telaş yapmayın. hobilerinize vakit ayırmalısınız. Yurtdışı, eğitim, farklı kültürler, hukuk, din, felsefe konularında önemli gelişmeler olabilir. Otoritelerle ilişkilerde gerginlikler olabilir. Kendinizi toplum önünde daha rahat ifade etmeniz gerekiyor. 
#oyver


KOVA VE YÜKSELEN KOVA
Bazı durumların gerçek yüzüyle, görünmeyeniyle yüzleşebilirsiniz. İlişkilerde gerçekler kendini gösterebilir. Yurtdışı, seyahat, eğitim, hukuk, din, medya konularında hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Kariyer/iş anlamında yükseliş, kazanç artışı söz konusu. Aileden gizli hareket etme durumları olabilir. Ev, yer değiştirme, gayrimenkul konularında krizler olabilir ama çözülecektir. Son dakika değişikliklerine hazır olun. Sosyalleşin, farklı kültürlere girin. Beklemediğiniz yerden elinize para geçebilir. Özel hayatta da kendi bildiğinizi okuyabilirsiniz, herkese her şeye rağmen.
#oyver


BALIK VE YÜKSELEN BALIK
Yer değiştirme, ortaklık, evlilik, hukuki konularda bazı hayal kırıklıkları olabilir yani zorlanabilirsiniz. ancak hedeflerinize bir adım daha yaklaşmaya başlıyorsunuz. Bazı toplantılar görüşmeler söz konusu olabilir özellikle borç, miras, nafaka, sigorta, vergi, prim, burs, kredi gibi konularda. finansal anlamda bütçeye dikkat etmek gerekiyor. Çok büyük beklentiler içine girmeyin. Seyahatte son dk aksaklıklarına karşı hazırlıklı olun, biletinize cüzdanınıza bavulunuza sahip çıkın. iletişim trafiğiniz artıyor, daha çok yorulabilirsiniz ancak dinlenmeli ve endişelenmemeye özen göstermelisiniz. 
#oyver


Oy vermeyi lütfen unutmayalım, tatile değil sandığa gidelim!

Sevgilerimle,

AstroSero











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

2 TEMMUZ 2015 OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ

2 temmuz perşembe günü sabah 05:20 sularında oğlakta bir dolunay meydana gelecek. Biliyorsunuz yeniay yeni başlangıçlar demekken dolunay bitişler, geçişler demektir. Yani bu süreçte bazı şeyleri netleştirecek, bir karara varacak, yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız.  Bu dolunay milliyetçilik duygusunu daha da arttırabilir. Politik, hukuki, siyasi konuları ve liderleri de ilgilendirecektir.  Dolunayda vega yıldızı bulunduğu için aslında biraz zorlayıcı etkilere sahip özellikle dünyayı ülkemizi ilgilendiren konularda. Mesela toplu ölümlere sebep olabilecek bir dolunay olduğu aşikar.Ayrıca sanatçıları da etkileyebilir özellikle müzik dünyasını, gazetecileri, oyuncuları.  Yağışları arttırıcı bir dolunay da diyebiliriz çünkü su grubu da etkin hissediliyor. Yani ya yağışlı bir temmuz olabilir ya da su ile ilgili bazı problemler olabilir.  İlişkilerde tamam mı devam mı sorusuna yanıt bulmamızı sağlayacak. Artık bıçağın kemiğe dayandığı ilişkilerin, evliliklerin