Ana içeriğe atla

14 KASIM 2016 SÜPER DOLUNAY VE ETKİLERİ



TÜM BURÇLARIN DİKKATİNE!!! BULUNDUĞUMUZ YÜZYILIN EN BÜYÜK VE EN PARLAK DOLUNAYI YAKLAŞIYOR!  BUNU KAÇIRMAYIN, ZİRA BU DOLUNAY 68 YIL SONRA İLK KEZ BU KADAR BÜYÜK VE GÖRKEMLİ OLACAK!

AY dünyaya ilk kez 21. yy.da bu kadar yakın olacak ve bu yakınlığı 2036 kasım ayına kadar bir daha göremeceğiz. O yüzden 14 KASIM 2016 Türkiye saatiyle 15:53 ü not edin, dolunayın tam halini aldığı zaman bu olacak ve etkileri yaklaşık 10-15 gün sürecek. Dolayısıyla bu süper ayda tam da 15-16 saatleri arası dilek dilemek, dua etmek için çok uygun. 

Peki bu dolunayın etkileri neler olacak? 

Dolunay boğa temelli, yani güvenlik konuları ön planda olacak bu süreçte. Uluslarası konular daha çok konuşulacak hatta uluslararası anlamda bazı açılardan dolayı bu süreci biraz tehlikeli buluyorum. Ayrıca yemek yeme, iştah artışı gibi durumlara da sebep olabilir. Bu dolunay bizi daha öfkeli, saldırgan, inatçı, kıskanç bir karaktere sokabilir, dikkat etmekte fayda var. Fiziksel görüntümüz daha ön planda olabilir, bu yüzden yediklerimize dikkat etmek, fiziksel aktiviteleri arttırmak gerekebilir.  

Sağlık olarak kulak burun boğaz, mide, bağırsaklar dikkat edilmesi gereken kısımlar. Ayrıca ne yiyip ne içtiğimize dikkat etmeliyiz, alerjik reaksiyonlara veya zehirlenmelere açık bir süreç. Zehirlenme diyince bir de kasıtlı zehirlenmeler geliyor ki akla, dikkatli olmak lazım. 

Dolunay venüsyen bir burçta gerçekleştiği için, bu süreçten kadınlarla ilgili işler yapan şirketlerin, kadınlarla yoğun çalışılan alanların daha çok etkileneceğini söylüyor mesela moda, kozmetik, güzellik, takı, mimari, dekorasyonla ilişkili işlerde çalışanlar veya bu şirketler daha çok etkilenebilir. Ayrıca boğa maddeyle de ilişkili olduğu için bu dolunayın kesinlikle maddeye ve finans alanlarına özellikle bankalara, borsaya, sigorta şirketlerine de dokunacağını söyleyebiliriz. Ekonomide yine dalgalanmalar olabilir. Bir de bu süreç biraz yalan dolan, aldanma, aldatılma, kandırılma için yoğun etkiler barındırdığı için dolandırılmaya, aldanmaya, hayal kırıklığına karşı dikkatli olun. Bu dolunay oyunu sever, dolayısıyla türlü türlü dolaplar dönebilir etrafta. 

İlişkilerde fazla kıskanç, sahiplenici, intikam alıcı olunabilir. Bence bu süreçte ilişkilerin gözden geçirilmesi gerekiyor. Geçmişte yaşanmışlıklar, onun size davranışı, sizin ona davranışınız bunlar gözden geçirilip, karşılıklı empati yapılıp ilişkinin yönüne karar vermeli. Mesela bu süreçte yalnız kalacağım endişesiyle şak diye karşı tarafın sana uygunluğunu analiz etmeden/ettirmeden, gerçekten bir şeyler hissetmeden bir ilişkiye başlamamalı veya rahatım bozulur, şimdi ayrılık, tartışmalar vs uğraşamam bunlarla diyip de birçok şey sineye çekilmemeli. İlişkiye derinden bir göz atmanızı tavsiye ederim. Geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamaya da dikkat etmeli. Ancak eş/partner ile güç savaşlarına kalkışmamak lazım. Eşin/partnerin ailesiyle daha çok ilgilenmek durumunda kalınabilir veya onlardan kaynaklı olarak ilişkinizde bazı pürüzler olabilir. Bu süre içinde eş, sevgili, kardeş, yakın akraba veya ortak kişisi sizden bir şeyler saklıyorsa şayet, bunlar gün yüzüne çıkabilir. Evlilik ve ilişkilerde madde daha ön planda olabilir. Finansal konulardan dolayı belki tartışmalar yaşanabilir, dikkatli olunmalı. İlişkilerde aileler daha ön planda olabilir, hatta bazı kişiler ilişkinize karışabilir bile. 

Ve ilişki için bu süreçte ilişki danışmanlığı almak, ilişki(sinastri) haritanıza baktırmak, astrolojik danışmanlık almak için de oldukça uygun, değerlendirebilirsiniz. 

Baba imajı daha ön planda olabilir, baba mesleği, babanızın işi, babanın kazancı, babanın borcu, sigortası, vergisi, babayla ilgili meseleler vs gündem oluşturabilir. 

Ayrıca yurtdışı bağlantılı işler, belki yurtdışı seyahatleri daha çok gündeme gelebilir. Eğitim, yüksek öğrenim, master vs konuları gündemde olabilir ve bunlarla ilgili yapılması gerekenler üzerine konuşulabilir. Yeni bir eğitime başlamak, bir alanda uzmanlaşmak, bir yeteneği/hobiyi mesleğe dönüştürmek veya bundan para kazanmak için olumlu bir süreç 

Dolunay sanat, spor, eğlence sektörüyle kadın ve çocuklarla ilgili konuları da etkiliyor. Sanat, spor veya kültürel bir alanda başarılı olunabilecek bir süreç. Eski hukuki konular, eski davalar gündeme gelebilir. Daha çok hak ve eşitlik üzerine konuşulabilir. Finansal harcamalarda artış gözlenebilir. Maddi kaynaklarımızı, mal varlığımızı, bütçemizi gözden geçirmemiz gereken bir süreçtir. Bu süreçte lansman yapmak, yeni ürün, yeni kitap, yeni albüm vs tanıtmak için de oldukça uygun. 

Ancak bu süreçte çok nefsimize hakim olamayabiliriz, her anlamda. Yani yeme içme olsun, yapılan plana adım atmak olsun, alınan karara uymak vs olsun bu konularda çok hırslı/iradeli olamayabiliriz, biraz daha rahatımıza düşkün olabileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Bağımlılıklarınız varsa bunlardan kurtulmakta zorlanılabilir. Bu aşk anlamında birine bağımlılık da olabilir veya herhangi bir maddeye, yeme içmeye vs. Ama tavsiyem üzerine gitmeniz, zira boğa inatçı ve hırslıdır da, eğer bunları yenmeye inat ederseniz, başaramayacağınıza şüphem yok. 

Türkiye açısından bakıldığında da dolunay Türkiye’nin 11. evini etkilediği için yakın çevre, yurtdışı konuları, komşular, sınırlar, halk, toprak bütünlüğü, güvenlik konuları ön planda olabilir. Güvenlik tehdidi olabileceği gibi güvenlik ihtiyacımızın en fazla hissedildiği bir süreçten geçiyor da olabiliriz. Hiç ummadığımız yerden ummadığımız zamanda düşmanlıklar görebiliriz, bu süreçte ülkemiz biraz düşmanlıklara açık halde gibi. Umarım herhangi bir patlama, terör olayı, yangın veya eylem gibi bir şeylerle karşılaşmayız. Ayrıca bu süreçte petrol, nükleer, gaz, kimya, plastik ile ilgili konular veya bu tarz şirketler daha çok ön planda olabilir.  Dolandırıcılık, yasa dışı işler, rüşvet vs gibi şeyler bu süreçte artabilir. Uluslararası anlaşmalar da tekrar tekrar gündeme gelebilir, belki mülteci ya da göçmenlerle ilgili konularda da karar alınabilir. Ülkemizde büyük organizasyonlar, toplantılar, davetler de olabilir, bunlar da gündeme gelebilir. Kadınlar daha ön plana çıkabilirler. Yağışlar artabilir veya sularla ilgili problemler olabilir, ev içinde bir tesisat problemi şeklinde de nüksedebilir bu. Ayrıca bu süreçte imza atarken veya anlaşma yaparken iki kez gözden geçirin derim, dolandırılmaya, aldanmaya açık bir süreç olduğu için tüm detayları gözden geçirip öyle adım atmak gerekebilir.

Bu dolunay sürecinde geleceğe yönelik hedeflerinizi tekrardan gözden geçirin derim. Geçmişi ve şu anda durumla hiçbir ilgisi olmayan, sizi kısıtlandıran, sınırlandıran her türlü duygu ve düşünceyi geride bırakın derim. Sizi zorlayan, yıpratan şeyleri uzaklaştırın. Neleri başardınız bu zamana kadar ve henüz neleri yapamadınız, bunları bir bir gözden geçirin. Eğer başarısızlıklarınız varsa, bunları da kontrol edin, neleri değiştirirseniz bunları başarıya çevirebilirsiniz, hepsini gözden geçirin. 

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi ve barış dolu günler diliyorum…
Tüm güzellikler bizi bulsun…

Sevgiler,

AstroSero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi