Ana içeriğe atla

İLETİŞİM VE ZEKA GEZEGENİ MERKÜRÜN 12 KASIMA KADAR AKREPTE İLERLEYİŞİ VE BURÇLARA ETKİLERİ





Merkürün zeka ve iletişim gezegeni olduğunu bilmeyen kalmamıştır herhalde. E peki bu zeka ve iletişim gezegeni, akrepte ilerlerse bizi nasıl etkileyecek? İşte bunların cevabını bu yazımda sizlerle paylaşıyor olacağım.

Merkürün akrepte ilerleyişi 12 kasıma kadar bizi dedektifçiliğe itecek muhtemelen. Yani tabiri caizse stalklamak teriminin hakkını vereceğiz gibi duruyor. Ama benden size söylemesi başkalarını stalklıcam derken kendinizi unutmayın, aman ha! 

Bu süreçte gizemli, bilinmeyen, gizli konulara daha çok ilgi duyabiliriz. Aklımız, fikrimiz kendimizden ziyade hep başkalarının olanaklarına, yaşantısına kayabilir. Geçmiş kafamızı biraz daha fazla kurcalayabilir. Hele hele geçmişte verdiğiniz veya aldığınız bir borç, para meselesi vs bir şeyler varsa bu meseleler daha çok kurcalayabilir kafanızı. Ama her ne olursa olsun geçmişte yaşananların, alacak vereceklerin tahsilatını yapmaya başlayabiliriz. Yani biraz maddi konular ve somut detaylar gündeme gelecek. Alacak verecek kalmasın, hakkımız neyse alalım isteyeceğiz. 

Liderlik, yönetme arzusu fazlasıyla hissedilir. Siz birilerine uymaktansa birilerinin size uymasını isteyebilirsiniz, ama ya herkes böyle düşünürse? İşte o zaman işin içinden çıkmak oldukça zor olabilir. En iyisi fazla baskın davranmamalı. 

Bu süreçte çok daha uyanık olabiliriz, zihnimizi daha iyi kullanabiliriz, pratik zekalı olabiliriz. Sözlerimizle etkileyebilir, karşı tarafın aklından geçenleri de daha kolay anlayabiliriz. Araştırma, sabır, konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olunabilir. Hisler, sezgiler, rüyalar daha ön planda olabilir. 

Sağlık olarak üreme organlarına dikkat etmeli. Mide, bağırsaklar ve sinir sistemi de daha hassas olabilir. 

Tutku, ihtiras, bazen olumsuz durumlarla öfke, kin artışı olabilir. Çok takıntılı, saplantılı olmamaya özen göstermeliyiz. Kendimizi kontrol etmemiz gereken bir süreç. Psikolojik olarak da kendimizi çok zorlamamalıyız. Ruhsal, yaratıcı çalışmalarla ilgilenebiliriz. 

Hem tatlı dilli hem de sivri dilli olunabilecek bir zaman dilimi. Tatlı dille istediklerimizi yaptırabilirken, sivri dille de hiçbir şeyin altında kalmayacağımızı gösterebiliriz. Yani daha baskın olmaya çalışacağımız bir süreç. Haksızken bile haklı duruma geçmek için türlü türlü yollar deneyebiliriz. 


Peki ya hangi burcu nasıl etkileyecek derseniz… Mutlaka yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin derim.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Çalışmak, üretmek için iyi bir zaman. Detay gereken, araştırılacak konularda başarılı olunabilir, analiz yapılabilir. Fakat eleştiriler artabilir, çok sivri dilli olmamaya özen göstermelisiniz. Riskli durumlarda aklınızı kullanıp işin içinden çıkabilirsiniz. Hisleriniz artacağı için paranızı iyi değelendirebilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler olabilir. 


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek için iyi bir süre. İş, kariyer konularında yeni bir karar alabilirsiniz. Çevrenizden fikirlerinizle ilgili takdir görebilirsiniz. Çocuklar, ilişkiler, duygusal konularda dönüştürücü etki altındasınız. Aşk hayatınızdaki belirsizlikler ortadan kalkabilir. ilişkilerde söylenmemiş, yastık altı edilmiş şeyler varsa bunları konuşmak için olumlu. İş amaçlı seyahatlere çıkabilirsiniz. 


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu süreçte aile, yuva konuları ön planda olabilir, aileyle ilgili konularda kararlar alınacaksa bunlar iyice gözden geçirilmeli. Yakın çevre, akraba, aile ile ilgili gelişmelere işarettir. Geçmiş, anılar daha fazla aklınızı meşgul edebilir. Ancak eski kalıplardan uzaklaşıp yenilikçi olmanın zamanı geldi. Evle ilgili konularda hareketlilik olabilir, evle ilgili faaliyetler, evde zaman geçirme isteği artabilir. Mümkünse ailenize danışıp karar almaya çalışın. 


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

İletişim yeteneklerinizin en yüksek seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşler vs ile ilgili gelişmelere işaret. Her türlü iletişim, konuşma, yazma işleri için uygun, iletişim trafiğinde artış olabilir. Teknolojiyle çok iç içe olabilirsiniz. Uzun dönemli veya büyük bir projeyle anlaşmak için çok uygun bir zaman olmayabilir, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Kısa geziler, seyahatler için uygun. Duygusal ilişkilerdeki gerginlikler de yavaş yavaş düzelecek. 


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Parasal konularda atılacak adımlar ve imzalar için uygun bir zaman. Kazançlı çıkacağınız alışverişler yapabilirsiniz. Para yapacak projeler üretmek için iyi bir süreç. Evle ilgili düzenleme, tamirat, temizleme vs yapılabilir. Aileyle birlikte olma ihtiyacı artabilir, ailenizle fikir alışverişi yapmak için uygun bir zaman. Elektronik bir şey alabilirsiniz, bütçenizi düzenleyebilirsiniz. 


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Sosyal aktivitelerde bulunmak, kendinizi geliştirmek için iyi bir süreç. Duygusal ilişkilerinde tutku artabilir. Çalışmak, üretmek, ürettiklerini sunmak, faydalı olmak için iyi bir zaman. Eleştirilerin dozunda artış olabilir, çok iğneleyici olmayın. Eğer bir yazarsanız veya haberleşme, iletişim, teknoloji gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, iyi bir süreç sizin için. Sağlığı geliştirmek, kendinizle ilgili bir değişim, küçük uygulamalar yaptırabilirsiniz. 


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Ev içinde tadilat, tamirat gibi şeylerle uğraşmak gerekebilir. Daha fazla ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili gerekli önlemleri almalısınız. Yaratıcılık isteyen işlerde daha başarılı olabilirsiniz, daha sosyal, arkadaş canlısı, esprili olacağınız bir süreç. İnternetten veya komşu, arkadaş, çevre aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz, sizden daha genç veya genç görünümlü biri olabilir. 


AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Duygularınız karmakarışık olabilir. Hissettiklerinizle karar almaya yatkınsınız. Aile ve rahatlık sizin için önemli olabilir bu süreçte. Eğer yeni bir çevreye girerseniz biraz odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Önemli tanışmalar gerçekleşebilir. Sosyallik artabilir. Kendinizde fiziksel bir değişim yapmak için karar alabilirsiniz. İkna yeteneğiniz artıyor, geniş kitlelere kendinizi duyurmak veya anlaşma yapmak için olumlu. 


YAY VE YÜKSELEN YAY

Önemli projelerde aceleci olmayın derim, hayata geçirmek istediğiniz projeleri 12 kasımdan sonraya bırakın. Endişe ve korkulardan arınmalısınız. Sezgileriniz artıyor,bunu iş ve yaratıcılık gerektiren alanlarda kullanabilirsiniz, başarılı olursunuz. Biraz yalnız kalıp kendinizi dinleyin. Kendinizi tanımaya, anlamaya ihtiyacınız var. Yeni bir şeyler öğrenmeye başlamak için iyi bir süreç. Kısa geziler yapılabilir. 


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevre, akrabalar, arkadaşlarla daha fazla vakit geçirilebilir. İş amaçlı seyahatler gündeme gelebilir. Yeni eğitimlere, seminerlere katılmak için uygun bir süreç. Sizinle aynı ideali paylaşan kişilerle bir arada olmak, karşılıklı fikir alışverişi sağlamak için olumlu. Teknoloji, elektronik vs bu tarz konularla, haberleşme, iletişim konularıyla daha fazla ilgilenilebilir. 


KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Maddi konularda sezgilerinizi kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. Önemli bir görüşme veya toplantı gibi konular için bu süreç uygundur. Üstlerinizden takdir görebilir, saygı ve sevgi artışı olabilir. Size destek olacak biri hayatınıza girebilir bu süreçte. Başarılı, daha sosyal, esprili olacağınız bir süreç. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işler başarıyla sonuçlanabilir. 


BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Kişisel olarak almanız gereken kararları bu süre içinde almamaya özen gösterin. Daha bencil olabileceğiniz bir süreç ama bununla beraber iletişim gücünüz de artıyor. Yoğun çalışanlarınız biraz nefes almak isteyebilir. Ayrıntılara daha fazla odaklanabilirsiniz ama bu bütün resmi görmenizi engelleyebilir. Kardeşler, yakın çevre, arkadaşlar, iş arkadaşlarıyla ilişkiler hayatınızda daha önemli bir yere sahip olabilir. 


Sevgiler,
AstroSero


instagram:astrosero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi