Ana içeriğe atla

8 ŞUBAT 2016 KOVA YENİAYI




8 şubatta saat 16:35 sularında bir yeniay gerçekleşiyor hem de satürn ve uranüs yönetimindeki kova burcunda. Aslında kova diyince bilgelik, bilimsel, teknolojik gelişmeler, özgürlük, değişimler diye düşünüyoruz doğru da düşünüyoruz ama bu yeniay sadece bu etkileri barındırmıyor elbette. Satürn sebebiyle de dikkat edilmesi gereken bir sürece işaret etmekte. Birkaç gün önce bahsettim aslında instagramda yeniayın etkilerinden ama değinmem gereken artı noktalar olduğu için bu yazıyı yazmam gerektiğini düşündüm. 

Şimdi size ilk uyarım; bu 10 günlük süreçte çok kalabalık, kamusal alanlarda bulunmamanız.E iş güç okul mokul derken dışarı atmak zorunda kalıyoruz kendimizi malum fakat bu yeniayın derecesi terör örgütlerinin faaliyetlerinin artabileceğine de işaret ediyor. Uyarması benden önlem alması sizden :) Yangın, bomba, patlama gibi şeylere de sebep olabileceği için dikkatli olmak lazım. Sadece dışarıdan kaynaklı yangınlar da olmayabilir o yüzden evinizde yangın oluşumuna sebep olabilecek aletler konusunda dikkatli olun, evden çıkmadan ocağı, ütüyü iki kez kontrol edin derim. Ayıca tesisat problemlerine de sebep olabilir özellikle mutfak banyo su tesisatı vs gibi, bunlarla da uğraşmak gerekebilir. 

Ayrıca yer altı kaynakları, madenler, kömür ocakları ile ilgili durumlar, depremler, doğal afet, yıldırım, şimşek düşmesi vs.
Kadınlar ve gençlerle ilgili bazı sorunlar, tartışmalar, cinsellik konuları  
Bilim, teknoloji, haberleşme, astronomi, iletişim, uydu, havacılık konularında gelişmeler
Eylemler, grevler, isyanlar, özgürlük isteme, başkaldırı, terör artışı
Gazeteci, yazar veya önemli kişilerle ilgili enteresan haberler
Mecliste bölünmeler, siyasi tartışmalar, fikir atışmaları
Vakıf veya dernek çalışmaları, sosyal sorumluluk projelerinde artış 
Sosyal medya, internet alanında çalışmalar, online satışlar, bloglar
Geçmişten çözümlenmemiş konuların, olayların, cinayetlerin gündeme gelmesi
Elektrik, enerji konularında sorunlar olabilir.

Genel anlamda Türkiye için baktığımızda kova yeniayı bu tarz konuları gündeme getirecektir. Ancak kişisel olarak ele aldığımızda aslında değişimlere, yeniliklere işarettir.

Eğer iş başvurusunda bulunacaksanız bu yeniayı değerlendirmenizi tavsiye ederim. Eğer iş başvurusunda bulunmuş olanlar varsa da bu yeniay süresince geri dönüşler alabilirler, görüşmeye çağrılabilirler. 

Kendinizde de değişim yapabilirsiniz. Giyim tarzı veya saç şekli değiştirmek ya da spora başlamak, diyetisyene gitmek, sağlıklı beslenmeye geçmek için uygundur. 

Bunun yanında psikolojik veya astrolojik anlamda da danışmanlık alabilir, hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. 

Yeni kararlar almak, yeni hedefler belirlemek için çok uygun bir yeniay değerlendirin.

Kararsız kaldığınız konular çözümlenebilir.

Aşk konusunda geçmişte hayatınıza girmiş ama henüz bir ilişkiye başlamadığınız kişiler varsa bu yeniay tekrar o konuyu gündeme getirebilir ve ilişkiye başlatabilir sizi.

İlişkilerde radikal kararlar aldırabilir, ani değişimlere sebep olabilir, dikkatli olmalı zira uranüs değişimi sever.
İlişkilerde özgürlük daha ön planda olabilir.
Arkadaş olarak gördüğünüz biri bir anda farklı bir istekle gelebilir ya da ilgisini anlayabilirsiniz. 

Satış, pazarlama, ithalat, ihracat gibi işlerde çalışanlar için de verim artışı olacaktır. 

Seyahatler, hukuki konular, eğitimle ilgili çalışmalar, akademik koşturmacalar artabilir.

Yeni bir eğitime başlamak için uygundur sadece tembellik yapmamalı, harekete geçmeliyiz.

Bu süreçte ayak bilekleri, bacaklar, baldırlar daha hassas olabilir; özellikle romatizmal ağrıları oranlar bunları daha da çok hissedecektir. Sağlık anlamında check-uptan geçmek, rutin kontrolleri yapmak gerekli. 

İlişkilerde kıskançlık artabilir, endişeli, şüpheli tavırlar içinde bulunulabilir; dikkatli olmalı gereksiz gerginlik yaratmamalısınız.

Hayatında biri olmayanlar için flörtleşme, yeni bir ilişki göstergesi olabilir bu 10 günlük süreç. Veya hayatınızda var olan biriyle ilişkiyi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. İlişkilerdeki değişimlere işarettir. 

Ve tabii yeniay… Yeni başlangıçlar, yeni enerjiler demektir. Bu yüzden geride bırakmak istediğiniz her ne kötü alışkanlığınız varsa bırakın. Kendinize yepyeni, taptaze, güzel bir sayfa açın ve geçmişe değil, geleceğe odaklanın.

Midemizi beslemenin yanında ruhumuzun beslenmesine de çok ihtiyacımız var. Bu yüzden ruhunuzu besleyecek aktivitelerde bulunun, sosyalleşin, belki meditasyon, yoga gibi şeyler yapmak, dua etmek bu süreçte daha iyi hissettirebilir. Yani size ne iyi gelecekse, ruhunuzu neyin dinlendireceğiniz ve büyüteceğini düşünüyorsanız onu yapın.
En çok da kendinizi sevin & kendinize saygı duyun.

Sevgilerimle,

AstroSero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi