Ana içeriğe atla

24 OCAK 2016 ASLAN BURCUNDA DOLUNAY 03:45 civarı



Aslan…Zodyağın gösterişi, lüksü, ilgiyi seven, gururlu biraz da egolusu… E hal böyle olunca aslanda gerçekleşen dolunayla beraber lükse, konfora, rahata daha çok önem vereceğiz, eğlenme, dinlenme isteğimiz daha fazla olabilir. Beğenilme, tanınma, ön planda olma isteği de artış yapacaktır. Kimileri bu süreçte daha çok tanınabilir, göz önünde olabilir. Daha gösterişli, daha parıltılı şeyler ilgimizi çekebilir. Yani dış görüntü daha da ön planda olacağı için bir şeyin paketi, dışı sebebiyle o şeyi satın alabiliriz mesela. Bazen bana oluyor çok güzel poşetleri ya da paketleri var diye ihtiyacım olmadığı halde gidip o mağazadan bir şeyler alabiliyorum, tabi içine de bakın, aldanmayın :)) Aslan biraz da cesaret getirebilir, bir anda aşk itiraflarında bulundurabilir. Yalnız fazla iddacı olmamak, takıntı ve saplantı haline getirmemek lazım. Çok fazla gurur veya ego da yapmamak gerekiyor haliyle. Yani ben süperim, süpermanim, süperwoman benim diye uçmamak lazım :) Hemen esip kükrememek lazım. 

Bu dolunay ortak mallar, gelirler, kredi, miras, burs, sigorta, vergi gibi konuları da ilgilendirmekte, bu konularda bazı gelişmelere sebep olabilir. Bu konularda dikkatli olunmalı. Ayrıca eğitim, hukuk, seyahat, yurtdışı, medya, din ve felsefeyi de ilgilendirmektedir. 

Temkinli olmalı, herkese gğvenmemeliyiz. İnsanların gözümüzü kör etmesine, boyamalarına izin vermemeliyiz. 

Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi, göz, bel, eklemler, safra kesesi hassas olabilir, bu kısımlarda sorunları olanlar dikkat etsin özellikle de kalp ve dolaşım problemi olanlar. Kalp krizlerine sebep olabilir. Öfkelenmemeye, daha sakin kalmaya, abartılı davranışlardan, aşırılıklardan uzak durmaya gayret etmeliyiz. Ayrıca bel fıtığı olanlar veya romatizması olanlar da bu dolunay süresince vücutlarını zorlamamaya özen göstermeli. 

Hava koşulları sebebiyle biraz da belki ama dolunayın derecelerine baktığımda hava yollarında kazalara sebep olabileceğini görüyorum, belki uçak kazası gibi. Bu yüzden de dikkatli olunmalı. 

Bu dolunay dediğim gibi biraz öfke, biraz yakıcılık içerdiği için evliliklerde anlaşmazlıklara sebep olabilir, dikkatli olmak lazım özellikle bu 10-15 gün. Bu süreçte evlenmeyi pek uygun bulmuyorum. İlişkilerde kopuşlar, kayıplar olabilir, dikkatli olmalı. Tavsiyem kendinizle yüzleşin! Yani gerçekten kimsiniz, nereye doğru yol alıyorsunuz, ne yapmalısınız, hayatınız hangi yönde akıyor vs bunları iyice bir tartın ve tabii bu süreçte astrolojik veya psikolojik danışmanlık almak da uygundur. Eğer ortaklık bitirme veya boşanma işleri olanlar varsa avukatlık konularında, resmi konularda daha temkinli olsunlar, sağlam adım atsınlar. 

Seyahat ederken, yolculuklarda dikkatli olun derim, yollarda kalmalara, kazalara sebep olabilir. Yani arızalar sizi yarı yolda bırakmasın, önleminizi alın. Şaşırtıcı haberler duyabileceğimiz bir dönemdir ayrıca. Salgın hastalıklara bunlarla beraber gelen ölümlere de işaret olabilir veya denizden gelen ölümler gibi. Dikkatli olmak lazım. 

Politika, teknoloji, bilim gibi alanlarda önemli gelişmeler olabilir. Büyük şirketlerdeki değişimlere de işarettir. 

Ekonomi anlamında ise ülkemizi biraz zorlayabilir bu dolunay zira doları veya altın fiyatlarını yükseltebilir. Vergiler, faizler can sıkabilir. 

Kadınlar, çocuklar, gençlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, bu tarz konularla ilgili vakıflar harekete geçebilir veya yardımlar toplanabilir gibi. 

Sanatsal veya yaratıcılık gerektiren işlerde, eğlence ve tatil sektöründe başarı kaçınılmazdır. Konser, akşam çıkmaları, partiler, gösteri sanatları vs. daha çok olabilir. 

Bazı insanların gerçek yüzünü görebiliriz bu süreçte. Önemli kişiler, sanatçılar, tiyatrocular, siyasilerle ilgili önemli ve şaşırtıcı haberler olabilir. Şantajlara açık bir süreçtir bu. Belki tutuklu olan akademisyen, gazeteci veya hukuk insanlarıyla ilgili gelişmeler, haberler olabilir.  

Dolunay çok fazla rüya görmeye,bazen de kabuslara sebep olabilir. Kötü şeyler düşünmeyin, olumlu düşünün öyle uykuya dalın.  Dolunayda dua etmek çok daha iyi hissettirecektir. 

Tavsiyem çok fazla ego&gurur yapmadan, abartılı hareketlerden uzak durup, daha sakin ve uyumlu bir şekilde dolunayı atlatmaya çalışmak. Ve biliyorsunuz dolunay demek, arınmak, kötü şeyleri hayatımızdan uzaklaştırıp yenilere yer açmaktır. Size iyi gelmeyen her ne varsa hayatınızdan uzaklaşmasını dileyin, böylece hayatınızın daha olumlu bir yöne aktığına şahit olacaksınız. 

Sevgiler,

AstroSero

instagram: astrosero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi