Ana içeriğe atla

26-27 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER - GÜNEŞ EŞ ZAMANLI VE 29 AĞUSTOS 2015 BALIK DOLUNAYI



Bir dolunay düşünün tam anlamıyla hakkını veriyor olsun. İşte bu 29 ağustostaki balık dolunayı tam da hakkını verdiren cinsten. 29 ağustos akşamı saat 21:30-21:40 arası gerçekleşecek ve etkileri 22 ağustostan itibaren hissedilmeye başlayan, 7 ağustosa kadar da azalarak hissedilmeye devam edecek olan bu dolunayın ana teması sezgiler, rastlantılar, gerginlik, duygusallık. 

Hani diyorum ya hep dolunay bitiş, yeniay başlangıç diye. İşte bu dolunay tam da bitiş demek. Bazen bitirmek isteyip bir türlü bitiremediğimiz ama canımızı yakan ilişkiler olur hani. İşte bunlar bitebilir, artık çok daha kararlı bir şekilde hayatınıza start verebilirsiniz. Siz ne kadar kararlı olursanız hayatınız da o kadar farklı ve güzel bir yöne doğru ilerleyecek, emin olun. Bağımlılıklarımız, alışkanlıklarımız ne ise onlardan kurtulmak için ideal bir zaman. Belki bağımlı olduğumuz bir ilişki, çikolata bağımlılığı, sigara, alkol bağımlılığı vs. her ne varsa bırakmak istediğimiz alın size fırsat, ne duruyorsunuz. 

Ve bu dolunay kararlılıkla beraber özgüven de getiriyor ve bu özgüven hali 10 gün boyunca hissedilecek. Ayrıca ilginç tesadüfler, rastlaşmalar da olabilir, hazırlıklı olun. Tabi bu dolunay karşı tarafa olan güvensizliği de beraberinde getiriyor, güvenememe, şüphe duyma durumları söz konusu olabilir. Bu yüzden de yeni bir ilişkiye başlamakta zorluk çekebiliriz. 

Ayrıca titizliğin daha da artacağı bir dolunay bu. Belki daha titiz olmamızı gerektirecek hastalıklar çıkabilir daha doğrusu mikrop ile bulaşıcı hastalıklar gibi gibi, dikkatli olmakta fayda var. Yine balıkta dolunay demek melankoli demek, sinir demek, gereksiz yere ses yükseltmek demek o yüzden biraz daha birbirimizi alttan almamız iyi olabilir bu süreçte.  Aksi durumda sinirsel rahatsızlıklara sebep olabilir, aman. 

Balık su grubundan olduğu için de yağışlar artabilir. Ve fazla yağışlar sel baskınlarına, doğal afetlere sebep olabilir. Bu dolunayda sabırlı olmak lazım aksi durumda sallantıda olan ilişkiler fazlasıyla darbe alabilir. 

-----------  

Ülkemiz açısından baktığımızda sanatçılar, ünlü isimler, futbolcular vs. etkilenebilir bu dolunaydan. Ünlü camiasından şaşırtıcı haberler alabiliriz veya sanatçılara karşı hareketlenmeler olabilir. Bazı sanatçı kayıpları da olabilir.  Daha çok yurtdışı evimize düştüğü için yurtdışında ilişkilerin gerilmesine sebep olabilir. Ekonomik anlamda da gerginlikler devam edebilir. Siyasi anlamda netlik kazanabilmek adına kaoslar devam edecek gibi duruyor. Adaletsizliğe ne yazık ki dur diyecek bir dolunay değil bu aksine daha da su üstüne çıkaracaktır. 

Böyle bakıldığında sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi düşünebilirsiniz ama öyle değil, ben sadece sizi uyarmak adına olabilecek en olumsuz şeyleri yazıyorum. Yazıyorum ki fark edin, önleminizi alın, ona göre davranın. Yoksa hepimiz tüm olumsuzluklara denk geleceğiz diye bir durum yok :) Güzel şeyler olmaya devam etmeyecek mi, elbette edecek. 

** Hem de 26-27 ağustos arası jüpiter güneş eş zamanlı hareket halinde olurken pek de güzel şeyler olabilir, en azından evrene güzel mesajlar gönderirseniz bir gün güzel geri dönüşlerini alabilirsiniz. 

Biliyorsunuz jüpiter şans, bereket, kısmet, talih gezegeni ve güneşle eş zamanlı oluşu mucize gibi bir etki yaratıyor. Zaten bu eş zamanlama yılda sadece 1 kez oluyor bu yüzden kıymetini bilelim ve neyin olmasını istiyorsak içimizden geçirelim, dua edelim, Allah’tan isteyelim. Bu eş zamanlama 26 ağustos 15:30dan 27 ağustos yaklaşık 11 e kadar olacak ve bu süre zarfında hayatınızda eksik ne varsa ya da kaybetmek istemediğiniz katlanarak çoğalsın istediğiniz, şifa bulmak istediğiniz her ne varsa bunu içinizden bol bol geçirin, evrene güzel mesajlar gönderin, olumsuz şeylerden en azından bu süre zarfında bahsetmeyin. Belki o zaman dolunaydan gelecek bitişler bile sizin için harika birer başlangıca dönüşebilir. 
Yeter ki siz isteyin! 


Geçişlerin, yeniayların, dolunayların sizi nasıl etkilediğini merak eder, yıldız haritası/ilişki haritasına baktırmak veya astrolojik koçluk almak isterseniz astroserocum@gmail.com’ dan mail atabilirsiniz. 

Sevgilerimle,

AstroSero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi