Ana içeriğe atla

18 MAYIS BOĞA BURCUNDA YENİAY, 20 MAYIS İKİZLER BURCUNDA MERKÜR GERİLEMESİ VE BURÇLARA ETKİLERİ


18 mayıs 2015 boğa burcunda 07:14'te 26 derecede bir yeniay meydana gelecek. Öncelikle yeniayda size ilk tavsiyem ruhsal çalışmalar yapmanız, dua etmeniz, dilek dilemeniz, meditasyon, yoga gibi rahatlatıcı şeylere yönelmeniz. Kısacası yeniayda mutlaka ruhunuzu besleyin.

Yeniay negatif enerjili Algol yıldızı ile birleşeceğinden daha sakin, sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Şiddete, baskıya, ısrara meyil artabilir. Bu anlamda ülkemize baktığımızda şiddet içeren olaylar, belki cinayetler, sanatçılarla ilgili haberler olabilir. Siyasetçiler arası gerginlikler söz konusu olabilir. Dünya genelinde bazı depremler olabilir. Uyku problemlerine, kadınsal hastalıklara sebep olabilir. Tabii herkeste olacak diye bir şey yok, haritanızda boğa burcu 26 dereceyse daha dikkatli olmanız lazım. Boğaz kısmı hassastır. El ve ayaklar hassastır. Uyuşturucu olayları gündeme gelebilir, bonzai vakalarının daha da artacağını düşünüyorum, aman. Akademisyenler, eğitim hayatı, öğrenciler daha çok etkilenebilir bu yeniaydan. Eğer öğrenciyseniz tavsiyem hocalarınızla tartışmamaya çalışın. Çıkarcı ilişkileri fark edip, hayatınızdan birilerini çıkarma kararı alabileceğiniz gibi geçmişten birileri hayatınıza girebilir. İlişkilerde yüzleşmemiz gereken durumlar olabilir, birbirinize baskı yapabilirsiniz. Tavsiyem yapmayın. Gereksiz yere canınızı sıkmayın hele ki merkür hareketi varken, boş yere risk almayın. Ayrıca anlaşma, sözleşme, ortaklık, imza için yarın ve sonrası pek uygun değildir, bekleme ihtimaliniz varsa lütfen merkür sonrasına bırakın. Ve mutlaka yarım kalmış işleriniz varsa yeni bir şeye başlamaktansa bunları tamamlayın.

Yeniayın etkileri yaklaşık 10 gün, merkür etkisi ise 13 hazirana kadar sürecek ve bu süreçte bir de güzellik gezegeni venüsle mantık gezegeni plüton sert kontak yapacak. Bu da "güzellik mi kazanır, yoksa akıl mı?" sorusunun cevabını verecek bize. Belki de her ikisi de kazanır, belli mi olur :)

Şimdi burçlara göre etkisinden bahsedelim.

KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ

Yeniay sizin para evinizde dolayısıyla kazançlarınız artıyor. İş bulabilir, maaşınız artabilir, terfi alabilir veya daha iyi bir işe geçiş yapabilirsiniz. Bir ürün ya da hizmet satın alacaksanız bunun güvenilirliğinden emin olun mesela faturanızı, sözleşmenizi, garanti belgenizi, teslim fişini vs her şeyi almayı ihmal etmeyin. Dolandırılmaya, çıkar ilişkilerine açığız çünkü. Tanımadığınız kişilerden gelen maillere, mesajlara, telefonlara inanmayın dediğim gibi dolandırıcılık artıyor bu dönem. Eşyalara, bavullara dikkat edin. İlişkilerde gerginlikler olabilir, sabırlı olmaya çalışın.

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA

Burcunuzda meydana gelen yeniay sizi para anlamında dikkatli olmanız gerektiği konusunda etkiliyor. Gelir ve giderlerinizi tekrar gözden geçirin, harcamalarınızı ona göre yapmaya çalışın. Bu dönem yeni bir eşya almamaya özen gösterin eğer çok gerekli değilse. Sözleşmeli satın aldığınız şeyler varsa bu konuda bazı aksilikler olabilir ya geç teslim edilir ya da istediğiniz gibi olmayabilir ve sözleşmeyi fes etmek isteyebilirsiniz. Ve emin olun satıcı/sağlayıcı hatayı kendinde bulmayacak. Siz pes etmeyin, bu sözleşmeyi tekrar gözden geçirin. Sağlığa dikkat edin. Çok önemli bir karar alacaksanız finansal anlamda veya hayatınızla ilgili 13 hazirandan sonraya bırakın. Birileriyle rastlaşabilirsiniz.

İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER

Yeniay ve merkür sizin zihninizi fazlasıyla etkileyecek, kafa karışıklığına sebep olacak. Biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kariyer, iş anlamında şanslı bir görünüm var, iyi fırsatlar çıkabilir karşınıza. Ancak kariyer anlamında hızlı karar vermeyin, size uygun mu değil mi, o yetenekler sizde var mı iyice değerlendirip öyle meslek kararınızı verin derim. Yarım kalmış işleri, projeleri tamamlayın. Elektronik eşyalara dikkat. İlişkilerde stresli, gergin durumlar oluşturmamaya da dikkat edin. Yatırım yapılacak veya finansal bir risk alınacaksa 13 hazirandan sonrasını bekleyin. Eşyalarınıza sahip çıkın.

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ

Yeniay sizde unutkanlığa sebep olabilir siz de eşyalara, belgelere sahip çıkın. Her söylenene kulak asmayın. Dedikodular çokça olabilir, boşverin. Seyahat, vize, pasaport vb işlerde kendinizi önceden garantiye alın, son dakikaya bırakmayın. Sizin için canlı bir dönem başlıyor. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Belki yer yer melankolik bir hale de bürünebilirsiniz. Özellikle ilişkilerde sabırlı olmak çok önemli. Sağlığa dikkat, kronik, alerjik rahatsızlıklara  açıksınız. İş veya okul çevrenizden birinin sizden hoşlanması söz konusu olabilir. Ailevi bazı konular, problemler de gündeme gelebilir. Dediğim gibi sabredin.

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN

Sosyal çevreniz iyice hareketleniyor. Arkadaşlar, dostlar önemli bir hal alıyor. Eğer ihmal ettiğinizi düşündüğünüz arkadaşlarınız varsa, hayatınızda kalıcı olmalarını istiyorsanız bir adım atın onları sevdiğinizi gösterin. İş/kariyer anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınız artıyor. ancak gereksiz bir şeye para harcamamaya da dikkat. Eğer önemli bir yatırım söz konusu ise  13 haziran sonrasına bırakın. Hedefleriniz büyük ve bunu sosyal çevrenizle yapmayı düşünüyor olabilirsiniz ancak bu hedeflerinize çevrenizle değil kendi başınıza ulaşabilirsiniz, bu yüzden asılın. Ödemeleri, fatura vs bunları kontrol edin. İlişkilerde gerginlikler olabilir, sabır diyorum. Tek gecelik ilişkiler vs bunlarda dikkatli olun, hamile kalma veya bulaşıcı hastalık riski fazla. Siz anladınız :)

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK

Kariyeriniz etkileniyor. Dolayısıyla iş veya kariyer değişikliği söz konusu olabilir temmuza kadar. İş anlamında cazip teklifler gelebilir ama hemen inanmayın, 13 hazirandan sonrayı bekleyin. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir, böyle yaparsam daha iyi olur sandığınız bir durum aslında onun hoşuna gitmeyebilir; aman dikkat. Yurtdışı, yabancılar evinizde olacağı için bu konularda veya pazarlama konularında olumlu gelişmeler olabilir. Hayatında biri olmayanların yeni birileri hayatına girebilir, flört durumları söz konusu. Hatta birileri aşk anlamında arabulucu olabilir. Üstlerle tartışmamaya da dikkat edin. Ev, yerdeğiştirme konuları gündeme gelebilir.

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ

Seyahat konularında bazı engellere takılabilirsiniz. Eşyalarınıza, belgelerinize dikkat edin, çalınmasın. Ev alma, kiralama konularında şanslı olabilirsiniz ama pazar araştırmasını daha önceden yaptıysanız alın veya kiralayın derim. Daha önce verilmemiş bir kararsa 13 hazirandan sonraya bırakın. Eğer bir sınava girecekseniz full time çalışmak yerine aralıklı çalışın, hani günlerce çalıştım ama olmadı denilen durumlar olur ya böyle bir durumla karşılaşmamak için zihninizi çok fazla karıştırıp yormamaya dikkat edin. Hukuki konular ön planda. Önemli kişilerden iş anlamında destek görebilirsiniz.

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP

Eski aşklar, ilişkiler, flörtler her neyse bunlarla karşılaşabilirsiniz bir anda. Özellikle merkür süresince böyle bir durum olur da geri dönmeye kalkarsanız biraz iyi düşünün derim, sonra üzülmeyin. Harcamalara dikkat edin, gereksiz yere harcama yapmayın. Asılsız bilgilere aldanmayın, sabırlı olmaya çalışın. Hayatında biri olmayanların hayatına yeni birileri dahil olabilir. İşle ilgili anlaşma, sözleşme olabilir, yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Kredi kartlarına dikkat. Ödemeler konusunda bazı gecikmeler olabilir. Telefon, bilgisayar, tablet gibi aletler canınızı sıkabilir.

YAY VEYA YÜKSELEN YAY

Bazı insanlar sizi yanlış yönlendiriyor olabilir, kanmayın. Sözleşme durumları varsa şayet daha önceden kararlaştırılmamışsa imza atmayın, 13 haziranı bekleyin. İş anlamında yeni gelişmeler olabilir, kazançlı çıkabilirsiniz. İlişkilerde, evlilikte yanlış anlaşılmalar olabilir. Ailenizi ihmal ettiyseniz mutlaka onlarla bir arada olun. Yeni ev, taşınma, yer değiştirme konuları söz konusu. Kredi konularında zorlu olsa da istediğinizi elde edebilirsiniz. Ortak çalıştığınız insanlarla bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Planlarınızı titiz bir şekilde yapın.

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK

Belgelerinizi yedekleyin. İş konusunda bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizi aksatmayın zira telefon, internet, su, elektrik vb konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olun ancak yanlış yönlendirmeler de olabilir hemen inanmayın. Basit bir şeyi bazı doktorlar abartıp yanlış teşhis koyabilir, mutlaka başka doktorlara da görünün. Hayatında biri olmayanlar aşk konusunda iyi baksınlar, bir yerlerde aşkı bulabilirler. İlişkisi olanlar veya evliler dikkatli olsun, gereksiz gerginlik yaşmasınlar. İlişkilerde fazla baskıcı, ısrarcı olmamaya çalışın. Elektronik eşyalara dikkat.

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA

Hayatınıza geçmişten birileri gelebilir veya aşk karşılaşmaları olabilir. Eğer geçmişten biri tekrar hayatınıza girmeye çalışırsa bir kez daha düşünün derim tekrar ayrılık yaşamayın sonra. Şu sıra ilişki konusunda kafanız karışmış olabilir. Yaz aşkları gündeme gelebilir ancak karşı tarafın tavırları sizi deli edebilir. Belki de biraz boşuna mı zaman kaybettim diyebilirsiniz. Sabırlı olun, yeni gelişmeler var. Tavsiyem bir anda ilişkiye başlamayın, haziran sonuna bırakın. İlişkisi olanlar da gereksiz tartışmalardan kaçınsın. Ev, yer değiştirme, aile konuları gündeme gelebilir. Mail/mesajlara dikkat.

BALIK VEYA YÜKSELEN BALIK

Ev değiştirme, tadilat vb konular söz konusu. Ya da eve yeni eşya almak isteyebilirsiniz. Tavsiyem aceleniz yoksa yeni eşya, ev değişimi konularını 13 hazirandan sonraya bırakın ama tadilat yapılabilir onda sorun yok. Hayatınızda biri yoksa yeni birileri girebilir veya flörtler olabilir. Ailenizle tartışmamaya onları ihmal etmemeye çalışın. Elektronik aletlerde sorunlar çıkabilir. Eğer tarzınızı, saçınızı, imajınızı değiştirmek, estetik yaptırmak gibi düşünceleriniz varsa bence 13 hazirana kadar böyle bir risk almayın. Eşyalara dikkat edin özellikle kartlara, kimlik, ehliyet gibi önemli belgeleri kaybetmeyin. Arkadaşlarla seyahat planlayabilirsiniz.

Sevgiler,

AstroSero






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi